Onderstaand ziet u (alfabetisch) de leden van KUP-11. Wanneer u op een naam klikt gaat u naar de betreffende galerie.
Voor zijn/haar eigen website klikt u op website en om direct een mail te sturen klikt u op E-mail.

 

         
       
 

Esam Alwasete

  E-mail

Esam Alwasete is in 1989 afgestudeerd aan de academie of Fine Arts in Bagdad. Hij volgde in Irak opleidingen op het gebied schilderen, theater en muziek. Hij schildert met olieverf, acryl en gemengde technieken, houdt van abstract, maar schildert ook portretten en landschappen. Esam is lid van de Dijkdichters Lelystad.  
   

 

 

 
 

Guda Boelens

  Website

  E-mail

Guda Boelens komt oorspronkelijk uit Hilversum. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de nieuwe academie in Utrecht. Guda werkt met gemengde technieken en beschildert ook allerlei objecten. Haar voorstellingen laten een kleurrijke fantasiewereld zien  
   

 

 

 
 

Kitty van Dijk
  
(Secretariaat)

  Website

  E-mail

Kitty van Dijk. De mens, vooral het kind heeft de aandacht (werkzaam in het onderwijs). Deze aandacht moet gedeeld worden met de schilderkunst en het illustreren. Opleiding: Pedagogische academie en de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten. In het werk is veel aandacht voor de Textuur.  
   

 

 

 
 

Ton Ensink
  
(Coördinator exposities)

  Website

  E-mail

Ton is autodidact en schildert vooral geometrische patronen met acrylverf die hij soms combineert met papiersnijwerk. Hij is geïnspireerd door Victor Vasarely, Escher en islamitisch geometrische patronen. In zijn werk ziet hij kleur vooral als ondersteuning van de vorm.  
   

 

 

 
 

Willy Fokke
 
 (Voorzitter)

  E-mail

Willy Fokke. Tijdens het schilderen ontstaan er spontaan figuren op haar doek. Met haar eigen specifieke kleurgebruik probeert zij een bepaalde sfeer te creëren. In beeldtaal vertellen de vogels vaak hun verhaal. Afwisselend olieverf en acrylverf op doek of paneel. Vrije Academie Calliope in Lelystad.  
   

 

 

 
 

Anne Graalman

  E-mail

Na een leven als Haarlemse Mug in juli 2012 verhuisd naar Lelystad. In Haarlem opleidingen gevolgd o.a. handvaardigheid en tekenen.Kunstzinnige inspiratie opgedaan d.m.v. lidmaatschappen bij Haarlemse beeldhouw en schilderateliers.  
   

 

 

 
 

Simone Hakhoff
 
 (Penningmeester)

  Website

  E-mail

Simone werkt voornamelijk met acryl op doek. Haar schilderijen zijn een combinatie van abstract en figuratief met een vleugje humor. Kleur is daarbij een belangrijk gegeven. Als de basis is gelegd en de vormen zijn ontstaan, werkt zij die al dan niet uit tot een verhaal. Haar techniek heeft zij ontwikkeld door het volgen van cursussen bij diverse kunstenaars.  
   

 

 

 
 

Thea Hussaarts
 
 

  Website

  E-mail

Na het volgen van diverse workshops tot de conclusie gekomen dat ik collages en mixed-media het leukst vind om te maken.
Het begint met het uitzoeken en knippen van de mooiste afbeeldingen, sorteren op afbeelding of kleur.
Dan begint het proces van wegleggen, schuiven en nog heel vaak schuiven en veranderen om tot iets geheel nieuws te komen.
Het meest fantastische, zonder een plan te hebben van wat je wilt gaan maken, is het resultaat van wat het uiteindelijk is geworden.
Ik houd van kleur en een grapje in mijn werk.
 
   

 

 

 
 

Tini Muller
 
 

  Website

  E-mail

Tini Muller volgde de opleiding tot goudsmid op de Vakschool voor Goud- en Zilversmeden in Amsterdam en Schoonhoven. Ze leerde o.a. ook handgraveren, filigrein en emailleren in meerdere technieken. Het bezig zijn met het creëren van mooie en artistiek verantwoorde sieraden in zilver en titanium vindt ze een uitdaging en een fijne hobby. Alle kennis geeft ze graag door aan anderen. Wie geïnteresseerd is kan contact met haar opnemen.  
   

 

 

 
 

Eric Pasman

  Website

  E-mail

Eric Pasman ontwikkelde een eigen heldere beeldtaal die zich in zijn schilderijen kenmerkt door een vlotte en gevarieerde toets in contrasten van licht.  Hierdoor ontstaat er een levendigheid die je als kijker naar binnen trekt. Je ervaart het verstrooiende plezier van de maker.  Zijn werk is niet het resultaat van een plan of uitgebreide voorstudie. Hij werkt puur intuïtief een idee uit. Hij accepteert een mislukking en begint regelmatig opnieuw. Het schilderij is steeds het resultaat van een relatief kort maar zeer intensief proces.   
   

 

 

   
 

Sonja Reedijk
  
(Coördinator exposities)

  Website

  E-mail

Sonja heeft de opleiding Vrije Grafiek gevolgd aan de academie in Genk (B).  Zij kwam daar in aanraking met vele soorten papier waaronder ook handgeschept papier. Een passie was geboren. Haar handgeschepte papier verwerkt ze met andere soorten papier, inkten en teksten in 2- en 3-dimensionale werkstukken. Haar inspiratie is  de natuur en alles wat ze waarneemt in haar omgeving. Ze verwerkt dat ook in art-books met eigen tekst en verschillende boekbindingen.  Momenteel  experimenteert zij met cyanotype (sunprint) en groentepapier.

 
   

 

 

 
 

Lies Resink

  Website  

  E-mail

Lies Resink schildert en ontwikkelt zich als autodidact een leven lang. De mens en zijn emoties is een onuitputtelijke inspiratiebron. Ze werkt niet in één bepaalde stijl. Soms wordt snel, intuïtief en nat in nat gewerkt. Dan weer wordt maandenlang gewerkt aan een ingewikkeld doek dat uit kleine kleurvlakjes is samengesteld.  
   

 

 

 
 

Marie Therese van der Riet

  Website

  E-mail

Marie-Thérèse werkt met diverse materialen waaronder zijde en verschillende papiersoorten en maakt zo collages in haar schilderijen. Het subtiele samenspel van veel kleur, licht en materiaal zoals bladgoud vormt telkens weer een uniek stuk werk.